Att trampa på en falsk jävel.

/ Permalink / 1
Vill börja med att be om ursäkt för svordomar och hat!

Det finnas inte många saker jag uttryckligen hatar men falska människor borde inte få finnas! 
Hur jävla* svårt är det att stå upp för vad man tycker och tänker? Hur jävla* svårt kan det vara att vara ärlig? Hur jävl* svårt kan det vara att säga till om man tycker att något är fel?
Tydligen är detta ett stort JÄVLA problem för många människor!
Jag är en person som kanske många ogillar för min uppriktighet, nu menar jag inte att jag sårar människor i onödan på något sätt! Jag försöker leva efter att vara en människa man vet var man har, att vara en bra vän helt enkelt och för dom som inte klarar leva med det, dont even looook at me or dont even fucking talk toooo me!

Jag vill ha människor runtomkring mig med värdighet och förtjänar att bli kallad vän! Alla gör vi misstag här i livet och förhoppningsvis lär vi oss något utav det.
Men ni som undanhåller, snackar gegga och får andra att må dåligt eller lever efter att trycka ner andra och ser er själva som så jävl* mycket bättre än alla andra här på jorden skulle jag lätt kunna trampa ner så ni hamnar på samma Jävl* nivå som oss andra.

Detta skriver inte jag för att någon har gjort mig illa nyligen eller så utan detta skriver jag för att jag för jag är en tjej som har livserfarenhet, och träffar otroligt mycket människor, framförallt hör väldigt mycket människor prata med varandra! Det jag hör är hur man ljuger, inte kan vara sig själv, inte stå upp för sin vän och så otroligt mycket mer.
Ärligt talat nu, finns det något värre än en vän som säger en sak till dig och en sak till en annan och sen helt plötsligt till en tredje har personen inte sagt något? Fy usch sånna människor finns inte i mitt liv längre! 

Jag är inte bäst, jag är inte felfri men jag är en jävligt bra vän och medmänniska!!!
Som sagt har du inget vettigt att säga till mig shhhuuttt The fuck up and dont looook at me!!

Till alla yngre tjejer och pojkar där ute stå upp för vem ni är, det kommer man alltid längst med!!

#1 - - Daniela Skoglund:

Håller med dig, gillar inte heller falska människor.

Till top